Ugrás a tartalomra

Oh-ohh

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy kedvencnek jelölhetsd a receptet!

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy követni tudd a receptfeltöltőt!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Bejelentkezés Regisztráció
Címlap Kisfazék
  • Receptkereső

    Keresés

    • Étel neve alapján
    • Tulajdonság alapján
    • Alapanyagok alapján
     

    Népszerű címkék

    • Almás süti
    • Aprósütemény
    • Egytálétel
    • Édes krém
    • Édes sütemény
    • Fánk
    • Főzelék
    • Halétel
    • Húsétel
    • Keksz
    • Kelt tészta
    • Kenyér
    • Köretek
    • Kuglóf
    • Muffin
    • Palacsinta
    • Pite
    • Pizza
    • Pogácsa
    • Pörkölt
    • Rétes
    • Saláta
    • Sós sütemény
    • Szendvics
    • Szósz
    • Teljes kiőrlésű
    • Tészta
    • Torta

    Fogás

    • Ital
    • Előétel (hideg)
    • Előétel (meleg)
    • Leves
    • Főétel
    • Desszert
    • Köret
    • Egyéb

    Speciális étrend

    • Baba-mama
    • Cukormentes
    • Gluténmentes
    • Laktózmentes
    • Szójamentes
    • Tejmentes
    • Tojásmentes
    • Vegetáriánus
     
    Részletes keresés

    Keresés

    • Étel neve alapján
    • Tulajdonság alapján
    • Alapanyagok alapján

    Népszerű címkék

    • Almás süti
    • Aprósütemény
    • Egytálétel
    • Édes krém
    • Édes sütemény
    • Fánk
    • Főzelék
    • Halétel
    • Húsétel
    • Keksz
    • Kelt tészta
    • Kenyér
    • Köretek
    • Kuglóf
    • Muffin
    • Palacsinta

    Fogás

    • Ital
    • Előétel (hideg)
    • Előétel (meleg)
    • Leves
    • Főétel
    • Desszert
    • Köret
    • Egyéb

    Speciális étrend

    • Baba-mama
    • Cukormentes
    • Gluténmentes
    • Laktózmentes
    • Szójamentes
    • Tejmentes
    • Tojásmentes
    • Vegetáriánus
  • Gasztro rovat

User account menu

  • Bejelentkezés

Felhasználói fiók menüje

Receptfeltöltés
  • Bejelentkezés

Kapros dübbencs

  1. Címlap
  2. Receptek
  3. Kapros dübbencs

Kapros dübbencs

Feltöltötte: Anikó | 2023.10.13.
könnyű
60 perc
2 főre
egyéb
  • Kapros dübbencs
1
Előkészület: 25 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 35 perc [160C°]
Egy igazán ízletes Kapros dübbencs, Anikó konyhájából.

Elkészítés lépései

  1. Kaprot megfutatni

    Elsőnek egy púpos evőkanál zsíron megfutatjuk a kaprot.

  2. Tésztát kigyúrni

    A lisztet a többi hozzávalóval összegyúrjuk.

  3. Keleszteni vágni sütni

    Majd fél órát pihentetjük. Ezután nyújtjuk, megkenjük zsírral, hajtunk rajta, majd újra nyújtani, kenni, hajtani kell. Tepsi méretre. Majd ha megkelt, a tepsiben készre vágjuk és megsütjük.

Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
uzsonna
hőlégkeveréses
magyar recept
Elkészítetted ezt a receptet?

Készíts róla egy képet és töltsd fel!

Hozzávalók

2 főre

Kapros dübbencs

2 csokor kapor
50 g élesztő
80 dkg finomliszt
200 ml tej
2 ek sertészsír
2 ek só
200 ml víz
Megosztás, nyomtatás
Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj hogy kedvencnek jelölhesd a receptet!
Rating container
Hogy tetszik ez a recept?

Még nem érkezett értékelés.

Anikó konyhája

Anikó

Anikó
0 követő

Követés
Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj hogy követni tudd a felhasználót!
Receptjeim

Még több egyéb

Sajtkrémmel töltött mini paprika
Sajtkrémmel töltött mini paprika
könnyű
30 perc
Túros alagút
Túros alagút
könnyű
55 perc
Egyben sült karaj gazdagon
Egyben sült karaj gazdagon
könnyű
130 perc
Narancsos sütőtöklekvár
Narancsos sütőtöklekvár
könnyű
50 perc
  • Még több recept
Címlap

Információ

  • Felhasználási feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie beállítások
  • Nyereményjátékok
  • Kapcsolat

Kisfazék kedvelése

Kisfazék.hu facebook oldala

Receptes applikáció

Próbálád ki receptes applikációnkat is!
Kisfazék receptes applikáció iOS-re. Kisfazék receptes applikáció Android-ra.