Sajtkrémmel töltött mini paprika
Sült vagy grillezett húsok mellé ajánlott, de csak pirítóssal is fogyaszthatjuk. A megmaradt fűszeres olajat ne öntsük ki, salátákat ízesíthetünk vele.
Elkészítés lépései
A paprikák végét levágjuk, magjukat eltávolítjuk.
A fetát villával összetörjük, kikeverjük a krémsajttal.
Hozzáadjuk a fűszereket, apróra vágott hagymákat és chilit.
A fűszeres sajtkrémet beletöltjük a paprikák üregébe.
Jól záródó csatos üvegekbe tesszük, fokhagymát és rozmaring ágakat rakosgatunk közéjük, felöntjük annyi olívaolajjal, hogy teljesen ellepje.
Lezárva kb 5-7 napig a hűtőbe teároljuk, hogy összeérjenek az ízek..
Hozzávalók
töltött paprika:
elhagyható
feltöltéshez:
valamint:
friss
Készíts róla egy képet és töltsd fel!