Minestrone sajtos tortellinivel
Feltöltötte: Ágnes | 2023.10.21.
könnyű
40 perc
4 főre
leves
Előkészület: 15 perc
Főzés: 25 perc
Sütés: 0 perc
Egy igazán ízletes Minestrone sajtos tortellinivel, Ágnes konyhájából.
Elkészítés lépései
A konzerv babokat leöblítjük, lecsepegtetjük.
Az olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát és zúzott fokhagymát.
Hozzáadjuk a felszeletelt sárgarépát és szárzellert, kevergetve kicsit lepirítjuk.
Felöntjük a húslevessel, beletesszük a konzerv paradicsomot, babot, negyedekbe vágott cukkinit és a fűszereket.
Lassú tűzön, fedő alatt addig főzzük, míg a zöldségek megpuhulnak.
Hozzáadjuk a friss spenótot és néhány perc alatt belefőzzük a tortellinit is.
Forrón tálaljuk, tetejére reszelt parmezán sajtot is szórhatunk még.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
leves:
2 ek olívaolaj
1 db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
2 közepes db sárgarépa
2 közepes szár halványító zeller
1 kis db cukkini
10 dkg spenót
bébi
bébi
1 doboz konzerv paradicsom
8 dkg fehérbab
konzerv
konzerv
8 dkg vörösbab
konzerv
konzerv
1 l csirke alaplé
1 teáskanál olasz fűszerkeverék
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
levesbetét:
40 dkg sajtos tortellini
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!