Birs- és szilvalekváros paleo szelet
Elkészítés lépései
Kettéválasztjuk a tojásokat. A fehérjét kemény habbá verjük, a sárgáját az édesítővel habosra keverjük, majd a kettőt óvatosan összekeverjük. Hozzáadjuk a mandulalisztet, a kókuszlisztet, a sütőport és a vizet, újból összekeverjük, vigyázva arra, hogy a hab ne törjön össze.
Sütőpapírral bélelt tepsiben, és a 180 fokra előmelegített sütőben kb. 8-10 perc alatt megsütjük.
Amikor kihűlt, a lapot kettévágjuk, az első lapot megkenjük a birslekvárral, erre jön a szilvalekvár, majd a másik lapot a tetejére borítjuk. Étcsokoládéval megcsurgatjuk. Különleges ízvilágú desszert.
Hozzávalók
A piskótához
vagy más édesítőszer
A töltelékhez
édesítővel
édesítővel
reszelt
A tetejére
csurgatott, édesítős
Készíts róla egy képet és töltsd fel!