Ugrás a tartalomra

Oh-ohh

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy kedvencnek jelölhetsd a receptet!

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy követni tudd a receptfeltöltőt!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Bejelentkezés Regisztráció
Címlap Kisfazék
  • Receptkereső

    Keresés

    • Étel neve alapján
    • Tulajdonság alapján
    • Alapanyagok alapján
     

    Népszerű címkék

    • Almás süti
    • Aprósütemény
    • Egytálétel
    • Édes krém
    • Édes sütemény
    • Fánk
    • Főzelék
    • Halétel
    • Húsétel
    • Keksz
    • Kelt tészta
    • Kenyér
    • Köretek
    • Kuglóf
    • Muffin
    • Palacsinta
    • Pite
    • Pizza
    • Pogácsa
    • Pörkölt
    • Rétes
    • Saláta
    • Sós sütemény
    • Szendvics
    • Szósz
    • Teljes kiőrlésű
    • Tészta
    • Torta

    Fogás

    • Ital
    • Előétel (hideg)
    • Előétel (meleg)
    • Leves
    • Főétel
    • Desszert
    • Köret
    • Egyéb

    Speciális étrend

    • Baba-mama
    • Cukormentes
    • Gluténmentes
    • Laktózmentes
    • Szójamentes
    • Tejmentes
    • Tojásmentes
    • Vegetáriánus
     
    Részletes keresés

    Keresés

    • Étel neve alapján
    • Tulajdonság alapján
    • Alapanyagok alapján

    Népszerű címkék

    • Almás süti
    • Aprósütemény
    • Egytálétel
    • Édes krém
    • Édes sütemény
    • Fánk
    • Főzelék
    • Halétel
    • Húsétel
    • Keksz
    • Kelt tészta
    • Kenyér
    • Köretek
    • Kuglóf
    • Muffin
    • Palacsinta

    Fogás

    • Ital
    • Előétel (hideg)
    • Előétel (meleg)
    • Leves
    • Főétel
    • Desszert
    • Köret
    • Egyéb

    Speciális étrend

    • Baba-mama
    • Cukormentes
    • Gluténmentes
    • Laktózmentes
    • Szójamentes
    • Tejmentes
    • Tojásmentes
    • Vegetáriánus
  • Gasztro rovat

User account menu

  • Bejelentkezés

Felhasználói fiók menüje

Receptfeltöltés
  • Bejelentkezés

Egészben sült ropogós kacsa

  1. Címlap
  2. Receptek
  3. Egészben sült ropogós kacsa

Egészben sült ropogós kacsa

Feltöltötte: LJ Magdy | 2024.05.30.
könnyű
135 perc
4 főre
főétel
  • Egészben sült ropogós kacsa
1
Előkészület: 15 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 120 perc [160C°]
Egy igazán ízletes Egészben sült ropogós kacsa, LJ Magdy konyhájából.

Elkészítés lépései

  1. A kacsát megtisztítjuk, alaposan megmossuk, ahol kell, lepörzsöljük. Kívül-belül megsózzuk. A belsejét fűszerezzük majorannával és borssal.

  2. A hagymákat megtisztítjuk, a vöröshagymát negyedekbe vágjuk. A kacsát tepsibe tesszük, mellé rakjuk a vöröshagymákat és a fokhagymagerezdeket. Aláöntünk 1 dl húslevest és rácsorgatjuk a mézet.

  3. A tepsit alufóliával lefedjük, 160 fokra előmelegített sütőbe tesszük kb. 1,5 órára. Ezután levesszük a fóliát, és sűrűn locsolgatva, 200 fokon 10-15 perc alatt szép pirosra sütjük a kacsát.

Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
ebéd
magyar recept
húsétel recept
Elkészítetted ezt a receptet?

Készíts róla egy képet és töltsd fel!

Hozzávalók

4 főre

Elkészítéshez

2 kg kacsahús
1 db egész kacsa
2 ek só
1 kk majoranna
1 ek bors
2 ek méz
1 dl alaplé
húsleves
2 db vöröshagyma
1 fej fokhagyma
Megosztás, nyomtatás
Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj hogy kedvencnek jelölhesd a receptet!
Rating container
Hogy tetszik ez a recept?

Még nem érkezett értékelés.

LJ Magdy konyhája

LJ Magdy

LJ Magdy
1 követő

Követés
Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj hogy követni tudd a felhasználót!
Receptjeim
Tejszínes sütőtökkrémleves
Tejszínes sütőtökkrémleves
könnyű
50 perc
Omlós sertésoldalas
Omlós sertésoldalas
könnyű
110 perc
Ropogós sült hekk franciasalátával
Ropogós sült hekk franciasalátával
könnyű
45 perc
Ponty halászlé
Ponty halászlé
könnyű
135 perc
  • Még több recept
Címlap

Információ

  • Felhasználási feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie beállítások
  • Nyereményjátékok
  • Kapcsolat

Kisfazék kedvelése

Kisfazék.hu facebook oldala

Receptes applikáció

Próbálád ki receptes applikációnkat is!
Kisfazék receptes applikáció iOS-re. Kisfazék receptes applikáció Android-ra.