Sült lazac ropogós Pak choival mexikói zöldségkeverékél
Nagyon szeretjük a halakat főleg a lazacot. Sült lazac ropogós Pak choival mexikói zöldségkeverékél egy nagyon mutatós, egészséges fogás.
Elkészítés lépései
A halból kihúzzuk a két szálkát csipesszel, majd sózzuk durva borssal ízesítjük, állni hagyjuk. A Pak choit is befűszerezzük sóval, borssal.
A serpenyőt felforrósítjuk beleöntünk egy kevés olajat és megsütjük benne a lazac szeleteket. Mindkét oldalt 3-4 percig sütjük szép pirosra, ropogósra.
A megmaradt fűszeres olajban ropogósra sütjük a Pak choit. A karikára vágott poré hagymát kevés olajon megpáróljuk, majd rádobjuk a mexikói zöldségkeveréket, megfűszerezzük, sóval, borssal, oregánóval együtt készre pároljuk.
Együtt tálaljuk.
A halat mindig bőrével lefele kezdjük forró serpenyőben sütni.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!