Kolbászos-sajtos töltött csirkemell
Feltöltötte: Judit | 2024.06.18.
könnyű
40 perc
3 főre
főétel
Előkészület: 40 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 0 perc
Egy igazán ízletes Kolbászos-sajtos töltött csirkemell, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
A kolbászt ledaráljuk, a sajtot lereszeljük, majd a kettőt összekeverjük.
A csirkemellet felszúrjuk, sózzuk, beletöltjük a kolbászos-sajtos tölteléket, bepanírozzuk. Forró olajban kisütjük, melegen tartjuk.
A rizst olajon megfuttatjuk, felöntjük forró vízzel, sózzuk. Amikor megfőtt, leszűrjük.
A kaliforniai paprikát apró kockákra vágjuk, a kukoricával és a zöldborsóval együtt a rizshez keverjük, sózzuk. A rántott csirkemellel tálaljuk, tetejét reszelt sajttal, rukkolával díszítjük.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
3 főre
Elkészítéshez
3 db csirkemell filé
20 dkg kolbász
20 dkg sajt
2 db tojás
5 evőkanál finomliszt
5 ek zsemlemorzsa
1 csésze napraforgó olaj
sütéshez
sütéshez
2 bögre rizs
1 közepes db piros kaliforniai paprika
1 doboz zöldborsó-kukorica zöldségkeverék (konzerv)
ízlés szerint só
rukkola
díszítéshez
díszítéshez
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!