Tonhalfasírt salátával
Ez a tonhalfasírt salátával a legfinomabb, de fogyaszthatjuk ketchupba, mustárba vagy csípős szószba mártva is, de akár szendvicsbe vagy hamburgerbe is tökéletes választás lehet.
Elkészítés lépései
Egy tálban verjük fel a tojást és a citromlével együtt. A zsemlemorzsával és parmezán sajttal pépesítjük. Adjuk hozzá a tonhalat és a hagymát, amíg jól össze nem áll, majd egy csipet fekete borssal ízesítjük. Alaposan gyúrjuk össze.
Formázzunk fasírtgolyókat a masszából, közben melegítsünk olajat egy serpenyőben közepes lángon. Végül, a forró olajban süssük aranybarnára a pogácsákat, oldalanként körülbelül 5 perc alatt. Nem kell sok olaj hozzá, éppen csak annyi, hogy adjon némi kenést a serpenyőnek.
Friss salátával, vagy akár krumplipürével, rizibizivel tálaljuk. Jó étvágyat hozzá! :)
Hozzávalók
Elkészítéshez
170 grammos konzerv
panko morzsa
reszelt
apróra vágva
őrölt
Készíts róla egy képet és töltsd fel!