Gesztenyés habos kocka (liszt nélkül)
Elkészítés lépései
A tojásfehérjét kemény habbá verjük. A tojássárgákat habosra keverjük az eritrittel, majd belekeverjük a kakaóport és óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérjét.
Sütőpapíros tepsibe (20x30-as) simítjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük (tűpróba). A tepsiben hagyjuk kihűlni.
A krémhez a pudingot a tejjel és az eritrittel sűrűre felfőzzük, majd kihűlni hagyjuk. Amikor kihűlt, a pépesre kevert gesztenyepürét hozzákeverjük, és a krémet a kihűlt piskótalapra kenjük.
A tejszínt az eritrittel keményre verjük, és rásimítjuk a gesztenyekrémre.
Díszíthetjük csokidarabkákkal is.
Hozzávalók
A tésztához
A krémhez
1 csomag
Készíts róla egy képet és töltsd fel!