Raffaello krém
Karácsonyra egy igazán finom és krémes nassolnivaló. Kekszre, piskótára kenve, vagy akár csak elkanalazgatva.
Elkészítés lépései
Egy edénybe öntjük a tejszínt, lassan melegítve összeolvasztjuk a vajjal és a csokoládéval.
Késes aprítóba tesszük a mandulát, kókuszreszeléket, porcukrot, lehető legfinomabbra daráljuk.
Hozzákeverjük a kissé kihűlt tejszínes, vajas krémhez, kevergetve addig főzzük alacsony lángon, míg homogén masszát kapunk.
Lezárható, kis üvegekbe töltjük, hűtőbe tesszük, hogy megszilárduljon a krém.
Felhasználás előtt kb. 1 órával kivesszük a hűtőből, hogy felengedjen, kenhető állagú legyen.
Hozzávalók
krém:
héj nélküli
Készíts róla egy képet és töltsd fel!