Oregánós paradicsomleves
Feltöltötte: Judit | 2024.06.07.
könnyű
25 perc
4 főre
leves
Előkészület: 10 perc
Főzés: 15 perc
Sütés: 0 perc
Egy igazán ízletes Oregánós paradicsomleves, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
A paradicsomkonzervet a vízzel elkeverjük, sózzuk, borsozzuk, édesítjük.
Beletesszük a megpucolt vöröshagymát (egyben), hagyjuk főni.
Vékony rántást készítünk, belecsurgatjuk.
A gyorsrizst beletesszük, puhára főzzük, rászórjuk az oregánót, és még pár percig főzzük. (A hagymát kidobjuk.)
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Elkészítéshez
1 doboz konzerv paradicsom
1 kis db vöröshagyma
2 ek napraforgó olaj
1 csapott ek kukoricaliszt
1 teáskanál oregánó
1 csipet só
1 evőkanál eritrit
2 l víz
10 dkg gyors rizs
fekete bors
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!