Dupla Csokis muffin tejszínnel és eperrel
Egy egyszerű csokis muffinnak indult, de menet közben kigondoltam, legyen dupla csokis. Ha már eperszezon, legyen rajta eper de egy kis tejszínnel felturbózva.
Elkészítés lépései
Olvaszd meg a vajat vagy a margarint és az étcsokoládét, majd add hozzá a többi hozzávalót és keverd össze alaposan, míg egynemű massza nem lesz belőle. Csoki darabka is mehet bele, és az áfonya, és a reszelt narancs héja.
Ha ezzel elkészültél, a muffin formát béleld ki, majd adagold bele a tésztát fagyis kanállal. Előmelegített sütőben 180 Celsius fokon süsd körülbelül húsz percig. Finom, omlós sütemény étcsokoládé felhasználásával, amely fél óra alatt kész, a siker pedig garantált!
Ha kihűltek a csokis muffinok, akkor feldíszítheted felvert tejszínhabbal és csokiba mártott eperrel. A maradék csokit csurgasd a tejszín tetejére. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Ha egyforma muffinokat szeretnél akkor fagyis kanállal adagold.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!