Fakanalas süti
Elkészítés lépései
A tojásokat habosra keverjük a cukorral, majd hozzáadjuk az olvasztott margarint, és a tejet, végül a többi hozzávalót is hozzákeverjük.
Beleöntjük a tésztát egy kizsìrozott, lisztezett tepsibe és elő melegített sütőben 170 fokon kb 20 perc alatt megsütjük. Ez sütő függő, végezzük tűpróbát!
Ha megsült a sütemény, 1 fakanál nyelèvel lyukakat nyomkodjuk bele. Minèl több lyukat csinálunk annál több helyen lesz máz.
Elkèszitjük a mázt: a hozzávalókat 1 edényben simára keverjük, majd összemelegìtjük. Nem kell forralni, csak összemelegìteni.
Ráöntjük a sütemény tetejére és hagyjuk, hogy belefolyjon a lyukakba is. Picit hagyjuk kihűlni.
Ez a recept 1 kis tepsire vonatkozik ami 20x25 cm. Nagyon finom sütemény, érdemes elkészíteni, mert a csokimáz által a tészta belseje is finom csokis.
Hozzávalók
őrölt
reszelt
Készíts róla egy képet és töltsd fel!