Földimandula lisztes rakott palacsinta
Feltöltötte: Judit | 2024.06.02.
közepes
40 perc
2 főre
desszert
Előkészület: 10 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 30 perc [180C°]
Egy igazán ízletes Földimandula lisztes rakott palacsinta, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
Az összetevőket egy kézi habverővel alaposan összekeverjük. Sűrű palacsintatésztát kell kapnunk.
A serpenyőt vékonyan meg kell kenni olajjal, és apró halmokat önteni a serpenyőbe.
Amikor már apró buborékos a teteje, akkor érdemes óvatosan alányúlni és megfordítani, majd a másik oldalát is megsütni.
A vaníliás pudingport a csomagon lévő előírás szerint sűrűre főzzük, ráöntjük az egymásra rakott palacsintákra.
Elkészítési tippek és trükkök
Gyümölcsökkel is tálalhatjuk.
Hozzávalók
2 főre
Elkészítéshez
100 g mandulaliszt
Földimandula liszt, de jó a mandulaliszt is.
Földimandula liszt, de jó a mandulaliszt is.
1 késhegynyi szódabikarbóna
mandulatej
vagy kókusztej
vagy kókusztej
2 dl mandulatej
2 db tojás
1 ek kókuszolaj
1 tasak vaníliás pudingpor
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!