Gluténmentes red velvet kocka
Elkészítés lépései
A sütőt 175 °C - ra előmelegítjük. A tésztához a tojást simára keverjük a porcukorral és a vajjal, majd hozzákeverjük az írót és az ételfestéket. Ezután a masszához szitáljuk a kakaóval vegyített lisztet és hozzákeverjük az ecettel elkevert szódabikarbónát. A masszát 3 felé osztjuk és sütőpapírral bélelt 25 * 25 cm - es tepsiben, külön - külön - tűpróbáig - megsütjük.
A kihűlt süteménylapok széleit egyenesre vágjuk, a leeső darabokat összemorzsoljuk.
A krémsajtot a cukrokkal simára keverjük, majd hozzáforgatjuk a habbá vert tejszínt. A krém 2 / 3 - ával betöltjük a lapokat, a maradékot a tetejére kenjük és megszórjuk tésztamorzsával, majd hűtőben pár órán át pihentetjük. Kockákra vágva kínáljuk.
Hozzávalók
gluténmentes
piros
lágy
10%-os
Készíts róla egy képet és töltsd fel!