Hókifli
Elkészítés lépései
Összegyúrom a tészta hozzávalóit.
Nagy nudliformákat sodrok. Felszeletelem kisebbekre, és ezeket kifli alakúra alakítom. A végeit nem kell nagyon vékonyra, mert meg ég.
Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. Kb 170 °C 15-20 percig sütni. Nem szabad kiszárítani.
Megsült, hagyom még hűlni a sütőlemezen egy pár percig. Porcukrot összekeverjük a van cukorral, és beleforgatjuk a kifliket. Tálcára tesszük míg kihűl.
Ez a süti akár 3-4 hétig is el áll jól zárható dobozban. Én diós kóstoltam meg legelőször, a mákost, és kókuszost már csak kíváncsiságból próbáltam ki. Finom azokkal is. Ugyan annyit teszünk belőlük mint a dió súlya 8 dkg. A mák az darált! A többi hozzávaló ugyan az. Lehet sima vaníliás cukorral is készíteni, de akkor 2 csomagot tegyünk bele.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!