Liszt nélküli almás-kakaós szelet (paleo)
Elkészítés lépései
A tojásokat kettéválasztjuk, a fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk az eritritet is, és robotgép segítségével tovább verjük.
Ezt követően a tojások sárgáját is krémesre keverjük, majd a fehérjéhez óvatosan hozzáforgatjuk, s végül a kakaót is belekanalazzuk, és homogénné keverjük.
Eközben a vízben a zselatint felfőzzük (forráspontig melegítjük, de nem forraljuk!), az eritrittel és fahéjjal ízesített reszelt almát hozzáadjuk.
A tészta felét zsírozott, kilisztezett tepsibe simítjuk, az almát óvatosan rákanalazzuk, elsimítjuk, majd a tészta másik felét rásimítjuk.
180 fokos sütőben 10-15 perc alatt készre sütjük.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!