Málna lekváros Gofri
Elkészítés lépései
A tojásokat első lépésként szétválasztjátok. A fehérjéhez adtok egy csipet sót, és a cukor felét körülbelül. A másik felét pedig adjátok hozzá a sárgájához, valamint a vaníliás cukrot és a puha vajat is. A tojások fehérjét verjétek fel kemény habbá. Ezután a sárgáját keverjétek habosra a cukorral és a vajjal. Majd felváltva mehet bele a sütőporos liszt és a tej is. Amikor ezt is elkevertétek, óvatos mozdulatokkal forgassátok bele a kemény tojásfehérje habot is.
Ha kész a tésztátok, akkor forrósítsátok fel a gofrisütőt. Én csak az első előtt szoktam picit kiolajozni a sütőt, többé nem. Ha forró a sütő, 2-3 evőkanállal adagoljátok bele a tésztát, és süssétek készre.
Hozzávalók
Málna lekváros Gofri
csipet
Készíts róla egy képet és töltsd fel!