Vaníliapudingos piskóta eperszósszal
Elkészítés lépései
Az egész tojásokat a cukorral elektromos keverőgép segítségével kb. 10 perc alatt habosra keverjük, majd hozzáadjuk a vizet, csipet sót és a lisztet, és így is kikeverjük.
Egy nagyobb tepsit szilikonos sütőpapírral kibélelünk, beleöntjük a tésztát és a tetejét elsimítjuk. 180 fokon kb. 13-15 perc alatt aranysárgára sütjük.
Közben a csomagoláson előírtak szerint elkészítjük a vaníliás pudingot.
Amikor a puding is kihűlt, a szoba-hőmérsékletű vajat habosra keverünk, majd belekeverjük a pudingba.
A kihűlt piskótát megkenjük eperszósszal vagy lekvárral, majd erre kenjük a krémes pudingot. Kockákra vágjuk, a tetejére tejszínhabot nyomunk, csokiöntettel díszítjük, mellé eperszószt tálalunk.
Hozzávalók
Elkészítéshez
vízzel higítva
Készíts róla egy képet és töltsd fel!