Ugrás a tartalomra

Oh-ohh

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy kedvencnek jelölhetsd a receptet!

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy követni tudd a receptfeltöltőt!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Bejelentkezés Regisztráció
Címlap Kisfazék
  • Receptkereső

    Keresés

    • Étel neve alapján
    • Tulajdonság alapján
    • Alapanyagok alapján
     

    Népszerű címkék

    • Almás süti
    • Aprósütemény
    • Egytálétel
    • Édes krém
    • Édes sütemény
    • Fánk
    • Főzelék
    • Halétel
    • Húsétel
    • Keksz
    • Kelt tészta
    • Kenyér
    • Köretek
    • Kuglóf
    • Muffin
    • Palacsinta
    • Pite
    • Pizza
    • Pogácsa
    • Pörkölt
    • Rétes
    • Saláta
    • Sós sütemény
    • Szendvics
    • Szósz
    • Teljes kiőrlésű
    • Tészta
    • Torta

    Fogás

    • Ital
    • Előétel (hideg)
    • Előétel (meleg)
    • Leves
    • Főétel
    • Desszert
    • Köret
    • Egyéb

    Speciális étrend

    • Baba-mama
    • Cukormentes
    • Gluténmentes
    • Laktózmentes
    • Szójamentes
    • Tejmentes
    • Tojásmentes
    • Vegetáriánus
     
    Részletes keresés

    Keresés

    • Étel neve alapján
    • Tulajdonság alapján
    • Alapanyagok alapján

    Népszerű címkék

    • Almás süti
    • Aprósütemény
    • Egytálétel
    • Édes krém
    • Édes sütemény
    • Fánk
    • Főzelék
    • Halétel
    • Húsétel
    • Keksz
    • Kelt tészta
    • Kenyér
    • Köretek
    • Kuglóf
    • Muffin
    • Palacsinta

    Fogás

    • Ital
    • Előétel (hideg)
    • Előétel (meleg)
    • Leves
    • Főétel
    • Desszert
    • Köret
    • Egyéb

    Speciális étrend

    • Baba-mama
    • Cukormentes
    • Gluténmentes
    • Laktózmentes
    • Szójamentes
    • Tejmentes
    • Tojásmentes
    • Vegetáriánus
  • Gasztro rovat

User account menu

  • Bejelentkezés

Felhasználói fiók menüje

Receptfeltöltés
  • Bejelentkezés

Vargányás padlizsánkrém

  1. Címlap
  2. Receptek
  3. Vargányás padlizsánkrém

Vargányás padlizsánkrém

Feltöltötte: Dömők József | 2024.06.17.
könnyű
85 perc
4 főre
előétel (hideg)
  • Vargányás padlizsánkrém
1
Előkészület: 25 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 60 perc
Egy igazán ízletes Vargányás padlizsánkrém, Dömők József konyhájából.

Elkészítés lépései

  1. A padlizsánt megmossuk, szárát eltávolítjuk.

  2. Kettévágjuk, tepsibe tesszük, és kb. 1 órát sütjük.

  3. Miután kihűlt, belsejét kikaparjuk egy tálba, hozzáadjuk a felkockázott hagymát, fokhagymát, és botmixer segítségével összepépesítjük.

  4. Ízlés szerint sózzuk, belekeverjük a majonézt, mustárt és a ledarált szárított gombát.

  5. Hűtőben tárolható.

Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
reggeli
magyar recept
Elkészítetted ezt a receptet?

Készíts róla egy képet és töltsd fel!

Hozzávalók

4 főre

Elkészítéshez

1.5 kg padlizsán
2 nagy db lila hagyma
3 ek majonéz
1 ek dijoni mustár
3 gerezd fokhagyma
ízlés szerint só
1 ek vargánya gombapor
Megosztás, nyomtatás
Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj hogy kedvencnek jelölhesd a receptet!
Rating container
Hogy tetszik ez a recept?

Még nem érkezett értékelés.

Dömők József konyhája

Dömők József

Dömők József
0 követő

Követés
Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj hogy követni tudd a felhasználót!
Receptjeim
Diétás zöldséges golyó
Diétás zöldséges golyó
könnyű
55 perc
Sonkás-tojásos szelet
Sonkás-tojásos szelet
könnyű
40 perc
Szaftos-krémes csirkemell
Szaftos-krémes csirkemell
könnyű
65 perc
Hagymás-sajtos-tejszínes csirkemell
Hagymás-sajtos-tejszínes csirkemell
könnyű
55 perc
  • Még több recept
Címlap

Információ

  • Felhasználási feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie beállítások
  • Nyereményjátékok
  • Kapcsolat

Kisfazék kedvelése

Kisfazék.hu facebook oldala

Receptes applikáció

Próbálád ki receptes applikációnkat is!
Kisfazék receptes applikáció iOS-re. Kisfazék receptes applikáció Android-ra.