Omlós sertésoldalas
Feltöltötte: LJ Magdy | 2024.05.30.
könnyű
110 perc
4 főre
főétel
Előkészület: 20 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 90 perc [180C°]
Egy igazán ízletes Omlós sertésoldalas, LJ Magdy konyhájából.
Elkészítés lépései
A feldarabolt oldalast tegyük tálba, fűszerezzük sóval, borssal és fokhagymagranulátummal.
A tepsit kenjük ki a zsiradékkal, majd az oldalast helyezzük bele.
A tepsit fedjük le alufóliával és toljuk 180 fokosra előmelegített sütőbe 40-45 percre.
Vegyük ki, szedjük le az alufóliát, fordítsuk meg a húst és 25-35 percig süssük még, amíg szépen megpirul.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Elkészítéshez
1.5 kg sertésoldalas
só
bors
8 gerezd fokhagyma
vagy fokhagymagranulátum
vagy fokhagymagranulátum
sertészsír
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!