Sült csülök, hagymás szalonnás gombás raguval
Feltöltötte: LJ Magdy | 2023.10.11.
könnyű
150 perc
4 főre
főétel
Előkészület: 15 perc
Főzés: 15 perc
Sütés: 120 perc [200C°]
Egy igazán ízletes Sült csülök, hagymás szalonnás gombás raguval, LJ Magdy konyhájából.
Elkészítés lépései
A sertéscsülköt, kevés vízzel, fűszerekkel (só, bors, fokhagyma), alufólia alatt puhára pároljuk. Majd alufólia nélkül ropogósra sütjük.
A szaftjából ragut készítünk. A vöröshagymát üvegesre pároljuk benne, majd hozzáadjuk a szalonnát, kicsit megpíritjuk és hozzáadjuk a gombát. Ha a gomba megpuhult, készen van.
Tepsiben sült burgonyával, vagy burgonyapürével tálaljuk
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Sült csülök, hagymás szalonnás gombás raguval
1 kg sertéscsülök
4 kis db vöröshagyma
30 dkg csiperkegomba
30 dkg császárszalonna
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!