Fűszeres alma cider
Elkészítés lépései
Az almalét egy lábasba öntjük, hozzáadjuk a fűszereket. Felforraljuk, néhány percet főzzük, hogy kioldódjanak a fűszerek aromái.
Az almákat félbevágjuk, kicsumázzuk, felkockázzuk, a narancsot vékony félkarikákra vágjuk.
A gyümölcsöket az almaléhez adjuk, néhány percig alacsony lángon gyöngyöztetjük, hozzáöntjük a cidert.
Még forrón poharakba töltjük, azonnal fogyasztjuk.
Aki csak a levét szeretné elfogyasztani az szűrőn szűrje át az italt. Ha a fűszereket teatojásba tesszük, akkor a végén egyben kivehető. A cidert csak a legvégén adjuk a fűszeres léhez, hogy ne illanjon el az alkoholtartalma.
Hozzávalók
alma cider
piros, zöld
Készíts róla egy képet és töltsd fel!