Zöld Spárgakrémleves (laktózmentes)
Elkészítés lépései
A sárgát előkészítjük készítjük eltörjük ahol meghajlik ott eltörjük a fás részüket. A fás részüket megtisztítjuk nem dobjuk belefőzzük a levesbe.
A kockára vágott hagymát olíva olajon megdinszteljük majd rádobjuk a kockára vágott burgonyát, a spárga szárakat, tovább dinszteljük sózzuk, borsozzuk, meghintjük szerecsen dióval.
Felengedjük az alaplevével lassúzik puhára főzzük. Botmixerrel pürésítjük.
Aki nem laktóz érzéken 1 dl tejszínt adhat hozzá összeforraljuk. Levesgyönggyel, vagy pirított kenyérkockával kínáljuk.
A zöld spárgának mindig letörjük a fás részét. De nem dobjuk el belefőzzük az alaplébe.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!