Kakaós kiwitorta
Elkészítés lépései
A piskótához a tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját a cukorral habosra keverjük, majd hozzáadjuk a többi hozzávalót.
A fehérjét kemény habbá verjük.
Ezeket óvatosan összekeverjük, hogy ne törjük meg a fehérjét. Kivajazott tortaformába öntjük, majd 150 fokon kb. 30 percig sütjük.
A krémhez a tejszínt habosra keverjük, majd mehet hozzá a többi hozzávaló.
Ha kihűlt a piskóta, rákenjük a habot. A kiwiket meghámozzuk, karikára vágjuk, és mehet a krémre.
Mivel mi nem szeretjük a tortazselét, én nem tettem a tetejére. Aki szereti: A vizet felforraljuk, majd az 1 csomag tortazselé tartalmát összekeverjük 500 ml forró vízzel. Ha picit kihűlt, ráöntjük a tortára, és a hűtőbe tesszük akár egy egész éjszakára.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!