Málnás-vaníliás keksz
Feltöltötte: Judit | 2024.06.09.
közepes
45 perc
4 főre
desszert
Előkészület: 25 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 20 perc [180C°]
Egy igazán ízletes Málnás-vaníliás keksz, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
A hozzávalókat összegyúrjuk, a tésztát kettévesszük, és a felébe színes aromát (vagy kakaót) keverünk.
A fehér tésztát nagyon vékonyra (kb. 3 mm) nyújtjuk, majd ugyanekkorára a színes tésztát is. A fehér tésztára rárakjuk, és összetekerjük, mint a bejglit.
Kis ideig a hűtőben pihentetjük, majd cérnával felszeleteljük, és előmelegített sütőben kisütjük.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Elkészítéshez
50 dkg finomliszt
20 dkg cukor
20 dkg vaj
2 db tojás
1 csomag vaníliás cukor
6 g sütőpor
20 ml puncsaroma
Én málnaaromát használtam.
Én málnaaromát használtam.
2 csepp ételfesték
Piros ételfesték
Piros ételfesték
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!