Ugrás a tartalomra

Oh-ohh

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy kedvencnek jelölhetsd a receptet!

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy követni tudd a receptfeltöltőt!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Bejelentkezés Regisztráció
Címlap Kisfazék
  • Receptkereső

    Keresés

    • Étel neve alapján
    • Tulajdonság alapján
    • Alapanyagok alapján
     

    Népszerű címkék

    • Almás süti
    • Aprósütemény
    • Egytálétel
    • Édes krém
    • Édes sütemény
    • Fánk
    • Főzelék
    • Halétel
    • Húsétel
    • Keksz
    • Kelt tészta
    • Kenyér
    • Köretek
    • Kuglóf
    • Muffin
    • Palacsinta
    • Pite
    • Pizza
    • Pogácsa
    • Pörkölt
    • Rétes
    • Saláta
    • Sós sütemény
    • Szendvics
    • Szósz
    • Teljes kiőrlésű
    • Tészta
    • Torta

    Fogás

    • Ital
    • Előétel (hideg)
    • Előétel (meleg)
    • Leves
    • Főétel
    • Desszert
    • Köret
    • Egyéb

    Speciális étrend

    • Baba-mama
    • Cukormentes
    • Gluténmentes
    • Laktózmentes
    • Szójamentes
    • Tejmentes
    • Tojásmentes
    • Vegetáriánus
     
    Részletes keresés

    Keresés

    • Étel neve alapján
    • Tulajdonság alapján
    • Alapanyagok alapján

    Népszerű címkék

    • Almás süti
    • Aprósütemény
    • Egytálétel
    • Édes krém
    • Édes sütemény
    • Fánk
    • Főzelék
    • Halétel
    • Húsétel
    • Keksz
    • Kelt tészta
    • Kenyér
    • Köretek
    • Kuglóf
    • Muffin
    • Palacsinta

    Fogás

    • Ital
    • Előétel (hideg)
    • Előétel (meleg)
    • Leves
    • Főétel
    • Desszert
    • Köret
    • Egyéb

    Speciális étrend

    • Baba-mama
    • Cukormentes
    • Gluténmentes
    • Laktózmentes
    • Szójamentes
    • Tejmentes
    • Tojásmentes
    • Vegetáriánus
  • Gasztro rovat

User account menu

  • Bejelentkezés

Felhasználói fiók menüje

Receptfeltöltés
  • Bejelentkezés

Sajtos pogácsa, perec

  1. Címlap
  2. Receptek
  3. Sajtos pogácsa, perec

Sajtos pogácsa, perec

Feltöltötte: Erika | 2023.12.16.
könnyű
80 perc
9 főre
desszert
  • Sajtos pogácsa, perec
1
Előkészület: 60 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 20 perc [170C°]

 Érdemes elkészíteni, mert másnap és harmadnap is ugyanúgy olyan finom omlós.

Elkészítés lépései

  1. Lisztet a margarinnal és zsírral elmorzsoljuk,majd sóval ízesítjük és tojássárgákat is beletesszük.

  2. Közben hozzá adjuk a megkelesztett élesztős tejfölt is. Összegyúrjuk. Nem kell várni a tésztával azonnal lehet vele dolgozni. Èn teljes kiőrlésű lisztből is szoktam készíteni.

  3. Kisujjnyira kell kinyújtani, tetejét tojással megkenjük és reszelt sajttal megszórjuk, lehet rá tenni szezámmagot és lenmagot is.

  4. Pogácsát vagy rúdakat készítek belőle és 170 fokon sütöm 20percig.

Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
uzsonna
alul-felül sütés
magyar recept
pogácsa recept
Elkészítetted ezt a receptet?

Készíts róla egy képet és töltsd fel!

Hozzávalók

9 főre

Sajtos pogácsa,perec

70 dkg finomliszt
25 dkg margarin
18 dkg sertészsír
3 db tojássárgája
ízlés szerint só
2 dl tejföl
3 dkg élesztő
2 kávéskanál cukor
20 dkg sajt
Megosztás, nyomtatás
Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj hogy kedvencnek jelölhesd a receptet!
Rating container
Hogy tetszik ez a recept?

Még nem érkezett értékelés.

Erika konyhája

Erika

Erika
1 követő

Követés
Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj hogy követni tudd a felhasználót!

Era vagyok. Szeretek sütni akár édeset, akár sósat. Akár kelt tészta vagy kevert sütemény legyen.

Receptjeim
Sült sütőtök
Sült sütőtök
könnyű
150 perc
Fakanalas süti
Fakanalas süti
könnyű
85 perc
Étcsokoládés babka
Étcsokoládés babka
közepes
165 perc
Puha hókifli
Puha hókifli
közepes
70 perc
  • Még több recept
Címlap

Információ

  • Felhasználási feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie beállítások
  • Nyereményjátékok
  • Kapcsolat

Kisfazék kedvelése

Kisfazék.hu facebook oldala

Receptes applikáció

Próbálád ki receptes applikációnkat is!
Kisfazék receptes applikáció iOS-re. Kisfazék receptes applikáció Android-ra.