A legegyszerűbb sajtos rúd
Feltöltötte: Judit | 2024.05.28.
könnyű
40 perc
6 főre
egyéb
Előkészület: 25 perc
Főzés: 0 perc
Sütés: 15 perc [200C°]
Egy igazán ízletes A legegyszerűbb sajtos rúd, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
A lisztet összegyúrjuk a margarinnal, sóval és annyi tejföllel, amennyit felvesz.
Kinyújtjuk kb. ujjnyi vastagra, megkenjük a sózott felvert tojással, megszórjuk reszelt sajttal.
Éles késsel, pizzavágóval vagy derelyevágóval hosszúkás rudakra vágjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsire rakjuk, és előmelegített sütőben aranybarnára sütjük.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
6 főre
Elkészítéshez
30 dkg finomliszt
25 dkg margarin
2 teáskanál só
2 dl tejföl
1 db tojás
5 dkg sajt
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!