Mozzarellás-metélőhagymás kelbimbó
Feltöltötte: Judit | 2023.08.01.
könnyű
25 perc
4 főre
előétel (hideg)
Előkészület: 5 perc
Főzés: 20 perc
Sütés: 0 perc
Egy igazán ízletes Mozzarellás-metélőhagymás kelbimbó, Judit konyhájából.
Elkészítés lépései
A kelbimbó vastagabb szárát levágjuk, majd kettévágjuk. Forró, sós vízben félpuhára főzzük, leszűrjük. A metélőhagymát karikákra vágjuk, olívaolajon üvegesre pároljuk, majd összekeverjük a kelbimbóval. Rádobjuk a gömb mozzarellákat, kevés olívaolajjal még meglocsoljuk, sózzuk, borsozzuk. (Bármilyen magféleséggel meg lehet szórni: pirított szezámmag, pirított darált dió, pirított tökmag, stb.) Kiváló előétel vagy köret.
Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
Hozzávalók
4 főre
Mozzarellás-metélőhagymás kelbimbó
125 g mozzarella
1 csomag
1 csomag
1 szál metélőhagyma
500 g kelbimbó
1 csomag, friss vagy fagyasztott
1 csomag, friss vagy fagyasztott
2 ek olívaolaj
ízlés szerint só
ízlés szerint bors
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!