Meleg tonhalas tésztasaláta
Elkészítés lépései
A tésztát enyhén sós vízben fogkeményre főzzük, leszűrjük, nagyobb tálba tesszük..
A bacont nagyobb darabokra vágjuk, serpenyőben ropogósra sütjük. Papírtörlőre szedjük, zsiradékot leitatjuk róla.
A koktélparadicsomot félbe vágjuk, az olajbogyót, mozzarellát leszűrjük, vízzel leöblítjük.
A tésztához keverjük az olajbogyót, mozzarellát, koktélparadicsomot, 1-2 ek olívaolajat, sózzuk, borsozzuk, átkeverjük.
A tészta tetejére szórjuk a ropogós bacont, nagyobb darabokban elosztjuk rajta a tonhalat, megszórjuk az újhagyma felaprított zöldjével és néhány levél bazsalikommal.
Azonnal, még melegen tálaljuk.
Hozzávalók
golyó
friss
Készíts róla egy képet és töltsd fel!