Kolbászos-virslis paprikás krumpli
Elkészítés lépései
A vöröshagymát megpucoljuk, majd apró kockákra vágjuk, és egy kevés olajon üvegesre pároljuk.
A párolt vöröshagymát vegyük le a tűzről, majd adjuk hozzá az őrölt fűszerpaprikát és alaposan keverjük el.
Adjuk hozzá a felkarikázott kolbászt, az egész virsliket (ha szeretnénk akkor a virslit is felkarikázhatjuk), fokhagymanyomóval nyomjunk bele 2 gerezd fokhagymát, majd öntsük fel kb egy deci vízzel és keverjük össze.
Végül rakjuk bele a meghámozott és feldarabolt krumplit. Öntsük fel az egészet annyi vízzel, hogy éppen ellepje, sózzuk, borsozzuk, ha szeretnénk tehetünk bele egy kis ételízesítőt is.
Fedő alatt addig főzzük, amíg a krumpli meg nem puhul.
Friss kenyérrel tálaljuk. Jó étvágyat!
Készíts róla egy képet és töltsd fel!