Kókuszos zabkekszes zserbó golyó meggyel
Egy gyors mutatós desszert a gyerekek kedvence. Imádják a meglepetést: a meggyet a közepében.
Elkészítés lépései
Egy nagy tálban összekeverjük a darált kekszet és a darált diót, majd hozzáadjuk a sárgabaracklekvárt, és összegyúrjuk. A masszából vizes kézzel kis kis golyókat formázunk a közepébe teszünk egy szem magozott meggyet, és mindet egy tálcára rakjuk.
Az étcsokit, a vajat és az olajat vízgőz felett felolvasztjuk.
A csokimázba egyenként belemártjuk a golyókat, tálcára rákjuk, és kókuszreszelékbe meg forgatjuk díszítjük. Ha teljesen megdermed a csokimáz, akkor fogyasztható.
Én zab keksszel készítem mert úgy finomabb és egészségesebb.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!