Narancsos mascarponés muffin
Elkészítés lépései
A sütőt 180 °C - ra melegítjük, egy muffin sütőforma mélyedéseibe papírkapszlikat helyezünk. A krémsajtot a porcukorral és a narancshéjjal kikeverjük.
A tésztához a tojást szétválasztjuk, a fehérjét a sóval habbá verjük. A tojássárgáját a cukrokkal fehéredésig keverjük, majd hozzáöntjük a tejet, az olajat, majd hozzászitáljuk a sütőporos, kakaós lisztet. Ezután óvatosan hozzáforgatjuk a tojáshabot.
A masszával betöltjük a muffinformák 3 / 4 - ét, majd a közepére elosztjuk a narancsos krémet és kb 20 perc alatt megsütjük. A kihűlt muffinokat porcukorral megszórva kínáljuk.
Hozzávalók
Tészta elkészítése
Töltelék
vagy ízlés szerint
Készíts róla egy képet és töltsd fel!