Piskótatalléros sütemény
Elkészítés lépései
A tészta hozzávalóit összeállítjuk annyi tejföllel amennyi szükséges, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk.
Elfelezzük, mind a két adagot kinyújtjuk és közepes méretű tepsi hátán két lapot sütünk belőle. Hagyjuk kihűlni
Közben elkészítjük a krémet. A pudingokat a tejben sűrű krémmé főzzük, kihűtjük, majd a margarint a cukorral, vaníliás cukorral habosra keverjük, és hozzádolgozzuk a kihűlt pudingot
A krém 2/3 részét rákenjük az alsó kakaós lapra, befedjük a másik lappal, majd a maradék krémet a tetejére kenjük.
Piskótatallérral kirakjuk a tetejét, és olvasztott csokoládéval díszítjük. Másnap szeletelhető.
Hozzávalók
amennyit a tészta felvesz.
Készíts róla egy képet és töltsd fel!