Ugrás a tartalomra

Oh-ohh

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy kedvencnek jelölhetsd a receptet!

Be kell jelentkezned ahhoz, hogy követni tudd a receptfeltöltőt!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Bejelentkezés Regisztráció
Címlap Kisfazék
  • Receptkereső

    Keresés

    • Étel neve alapján
    • Tulajdonság alapján
    • Alapanyagok alapján
     

    Népszerű címkék

    • Almás süti
    • Aprósütemény
    • Egytálétel
    • Édes krém
    • Édes sütemény
    • Fánk
    • Főzelék
    • Halétel
    • Húsétel
    • Keksz
    • Kelt tészta
    • Kenyér
    • Köretek
    • Kuglóf
    • Muffin
    • Palacsinta
    • Pite
    • Pizza
    • Pogácsa
    • Pörkölt
    • Rétes
    • Saláta
    • Sós sütemény
    • Szendvics
    • Szósz
    • Teljes kiőrlésű
    • Tészta
    • Torta

    Fogás

    • Ital
    • Előétel (hideg)
    • Előétel (meleg)
    • Leves
    • Főétel
    • Desszert
    • Köret
    • Egyéb

    Speciális étrend

    • Baba-mama
    • Cukormentes
    • Gluténmentes
    • Laktózmentes
    • Szójamentes
    • Tejmentes
    • Tojásmentes
    • Vegetáriánus
     
    Részletes keresés

    Keresés

    • Étel neve alapján
    • Tulajdonság alapján
    • Alapanyagok alapján

    Népszerű címkék

    • Almás süti
    • Aprósütemény
    • Egytálétel
    • Édes krém
    • Édes sütemény
    • Fánk
    • Főzelék
    • Halétel
    • Húsétel
    • Keksz
    • Kelt tészta
    • Kenyér
    • Köretek
    • Kuglóf
    • Muffin
    • Palacsinta

    Fogás

    • Ital
    • Előétel (hideg)
    • Előétel (meleg)
    • Leves
    • Főétel
    • Desszert
    • Köret
    • Egyéb

    Speciális étrend

    • Baba-mama
    • Cukormentes
    • Gluténmentes
    • Laktózmentes
    • Szójamentes
    • Tejmentes
    • Tojásmentes
    • Vegetáriánus
  • Gasztro rovat

User account menu

  • Bejelentkezés

Felhasználói fiók menüje

Receptfeltöltés
  • Bejelentkezés

Sült csirkeszárny bazsalikomos törtburgonyával

  1. Címlap
  2. Receptek
  3. Sült csirkeszárny bazsalikomos törtburgonyával

Sült csirkeszárny bazsalikomos törtburgonyával

Feltöltötte: Judit | 2024.06.07.
közepes
70 perc
4 főre
főétel
  • Sült csirkeszárny bazsalikomos törtburgonyával
1
Előkészület: 25 perc
Főzés: 15 perc
Sütés: 30 perc [180C°]
Egy igazán ízletes Sült csirkeszárny bazsalikomos törtburgonyával, Judit konyhájából.

Elkészítés lépései

  1. A csirkeszárnyat befűszerezzük, az olajon teflon lábasban, fedő alatt puhára, ropogósra sütjük.

  2. Közben a burgonyát megpucoljuk, kockákra vágjuk, és sós vízben feltesszük főni.

  3. Amikor megpuhult, leszűrjük, sózzuk, ha kell, beletesszük a vajat, a tejet, és krumplinyomóval habosra kikavarjuk.

  4. Tetejét bazsalikommal megszórjuk.

Elkészítési tippek és trükkök
Ehhez a recepthez nem tartoznak tippek és trükkök.
ebéd
alul-felül sütés
magyar recept
húsétel recept
Elkészítetted ezt a receptet?

Készíts róla egy képet és töltsd fel!

Hozzávalók

4 főre

Elkészítéshez

8 db csirkeszárny
25 ml napraforgó olaj
ízlés szerint só
3 gerezd fokhagyma
2 kg burgonya
1 dl tej
10 dkg teavaj
ízlés szerint só
1 teáskanál bazsalikom
Megosztás, nyomtatás
Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj hogy kedvencnek jelölhesd a receptet!
Rating container
Hogy tetszik ez a recept?

Még nem érkezett értékelés.

Judit konyhája

Judit

Judit
2 követő

Követés
Kérjük, jelentkezz be vagy regisztrálj hogy követni tudd a felhasználót!
Receptjeim
Liszt nélküli almás-kakaós szelet (paleo)
Liszt nélküli almás-kakaós szelet (…
közepes
30 perc
Répatorta mascarponés krémmel
Répatorta mascarponés krémmel
könnyű
65 perc
Teljes kiőrlésű gyökérkenyér
Teljes kiőrlésű gyökérkenyér
közepes
90 perc
Grízes-meggyes sütemény
Grízes-meggyes sütemény
könnyű
45 perc
  • Még több recept
Címlap

Információ

  • Felhasználási feltételek
  • Adatkezelési tájékoztató
  • Cookie beállítások
  • Nyereményjátékok
  • Kapcsolat

Kisfazék kedvelése

Kisfazék.hu facebook oldala

Receptes applikáció

Próbálád ki receptes applikációnkat is!
Kisfazék receptes applikáció iOS-re. Kisfazék receptes applikáció Android-ra.