Hamis húsleves cukkini bélből
Feltöltötte: Szekeres Lajosné Klári | 2023.08.16.
közepes
45 perc
4 főre
leves
Előkészület: 10 perc
Főzés: 35 perc
Sütés: 0 perc
Egy különleges leves amit én is most főztem először nagyon finom lett érdemes volt kipróbálni.
Elkészítés lépései
Egy fazékba belerakjuk a megtisztítót hasábokra vágott zöldségeket a zeller levelet a petrezselyem levelet a paprikát, paradicsomot és a cukkini kivágott magvas belsejét a hagymákat sózzuk, borsozzuk és felengedjük 1,5 l vízzel.
Lassú tűzön addig főzzük amíg megpuhulnak a zöldségek és cukkini bél.
Leszűrjük A főtt zöldségekből tehetjük a levesbe, vagy külön kínáljuk mellék a levest befőzzük cérnametélt tésztával.
A levest forrón kínáljuk.
Elkészítési tippek és trükkök
A húslevest mindig lasú tűzön fözzük.
Hozzávalók
4 főre
Elkészítéshez
2 db sárgarépa
1 közepes db fehérrépa
2 kis db cukkini
1 kis db zeller
1 kis db vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
ízlés szerint bors
1 közepes db burgonya
1 kis db karalábé
1 teáskanál fekete bors
2 kis db paradicsom
100 g cérnametélt
2 teáskanál só
1 közepes db tv paprika
1 csokor zellerlevél
2 teáskanál petrezselyem
Megosztás, nyomtatás
Készíts róla egy képet és töltsd fel!