A fánk általában egy édes, olajban sült, kerek formájú tészta. De természetesen léteznek más típusú fánkok is, mint a pl csörögefánk vagy a képviselőfánk. Népszerűsége részben az ízének és textúrájának köszönhető, de a különböző ízesítésekkel és töltelékekkel is széles skálán mozog, így számos változatban kapható.
Íme néhány fánk recept, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
könnyű
30 perc
könnyű
60 perc
könnyű
20 perc
közepes
130 perc
könnyű
30 perc
könnyű
45 perc
könnyű
20 perc
könnyű
45 perc
könnyű
40 perc
közepes
25 perc
közepes
100 perc
közepes
25 perc
közepes
45 perc
közepes
40 perc
közepes
75 perc
könnyű
25 perc
közepes
15 perc
könnyű
15 perc