A pörkölt Magyarország egyik legnépszerűbb étele, és a magyar konyha egyik legismertebb fogása. A pörköltnek számos változata létezik, a leggyakoribb a marhapörkölt, a sertéspörkölt, a csirkepörkölt és a báránypörkölt, de a húsból készült pörköltek mellett természetesen léteznek vegetáriánus pörköltek is, mint pl a gombapörkölt vagy a borsópörkölt. A pörkölt jellegzetessége hogy hagymás alapon, paprikával fűszerezve, rövid lére, szaftosra főzve készül.
Íme néhány pörkölt, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
nehéz
55 perc
nehéz
65 perc
könnyű
35 perc
könnyű
130 perc
könnyű
35 perc
közepes
60 perc
könnyű
10 perc
könnyű
40 perc
közepes
75 perc
közepes
15 perc
közepes
100 perc
közepes
15 perc
könnyű
70 perc
könnyű
130 perc
közepes
45 perc
közepes
40 perc
közepes
55 perc