A fánk általában egy édes, olajban sült, kerek formájú tészta. De természetesen léteznek más típusú fánkok is, mint a pl csörögefánk vagy a képviselőfánk. Népszerűsége részben az ízének és textúrájának köszönhető, de a különböző ízesítésekkel és töltelékekkel is széles skálán mozog, így számos változatban kapható.
Íme néhány fánk recept, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
könnyű
30 perc
könnyű
180 perc
könnyű
65 perc
könnyű
70 perc
könnyű
40 perc
könnyű
45 perc
közepes
25 perc
könnyű
95 perc
közepes
100 perc
közepes
30 perc
közepes
55 perc
közepes
30 perc
könnyű
55 perc
közepes
85 perc
közepes
50 perc
közepes
40 perc
könnyű
25 perc
közepes
15 perc
könnyű
25 perc