A pörkölt Magyarország egyik legnépszerűbb étele, és a magyar konyha egyik legismertebb fogása. A pörköltnek számos változata létezik, a leggyakoribb a marhapörkölt, a sertéspörkölt, a csirkepörkölt és a báránypörkölt, de a húsból készült pörköltek mellett természetesen léteznek vegetáriánus pörköltek is, mint pl a gombapörkölt vagy a borsópörkölt. A pörkölt jellegzetessége hogy hagymás alapon, paprikával fűszerezve, rövid lére, szaftosra főzve készül.
Íme néhány pörkölt, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
közepes
140 perc
könnyű
130 perc
könnyű
70 perc
könnyű
55 perc
közepes
100 perc
könnyű
65 perc
könnyű
50 perc
könnyű
70 perc
közepes
60 perc
közepes
55 perc
közepes
55 perc
könnyű
50 perc
könnyű
90 perc
könnyű
50 perc
közepes
115 perc
könnyű
20 perc
közepes
90 perc
közepes
75 perc
közepes
120 perc
könnyű
75 perc
könnyű
75 perc