A pogácsa eredete a római korig nyúlik vissza. A rómaiak "panis focacius" néven ismerték ezt a fajta süteményt, ami azt jelenti, hogy "lapított kenyér". A pogácsa a magyar konyhában a 18. században vált igazán népszerűvé. A legnépszerűbb változatai a sajtos, tepertős, burgonyás és túrós pogácsa.
Íme néhány pogácsa recept, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
nehéz
120 perc
közepes
90 perc
könnyű
195 perc
közepes
80 perc
könnyű
40 perc
nehéz
220 perc
közepes
80 perc
közepes
140 perc
könnyű
130 perc
közepes
80 perc
könnyű
45 perc
könnyű
50 perc
könnyű
70 perc
könnyű
55 perc
könnyű
80 perc
könnyű
200 perc
könnyű
55 perc
közepes
100 perc
könnyű
65 perc
könnyű
50 perc
könnyű
70 perc
könnyű
80 perc
könnyű
45 perc
könnyű
30 perc
közepes
60 perc
közepes
50 perc
közepes
55 perc
közepes
55 perc
közepes
55 perc
könnyű
50 perc
közepes
50 perc
könnyű
90 perc
könnyű
50 perc
közepes
115 perc
könnyű
20 perc
könnyű
40 perc