A fánk általában egy édes, olajban sült, kerek formájú tészta. De természetesen léteznek más típusú fánkok is, mint a pl csörögefánk vagy a képviselőfánk. Népszerűsége részben az ízének és textúrájának köszönhető, de a különböző ízesítésekkel és töltelékekkel is széles skálán mozog, így számos változatban kapható.
Íme néhány fánk recept, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
könnyű
95 perc
könnyű
180 perc
könnyű
95 perc
közepes
75 perc
könnyű
200 perc
könnyű
90 perc
könnyű
90 perc
könnyű
95 perc
közepes
165 perc
könnyű
130 perc
könnyű
90 perc
közepes
135 perc
könnyű
60 perc
könnyű
80 perc
közepes
150 perc
könnyű
85 perc
közepes
70 perc
könnyű
120 perc
közepes
150 perc
közepes
90 perc
könnyű
150 perc
könnyű
130 perc
közepes
25 perc
közepes
25 perc