A pörkölt Magyarország egyik legnépszerűbb étele, és a magyar konyha egyik legismertebb fogása. A pörköltnek számos változata létezik, a leggyakoribb a marhapörkölt, a sertéspörkölt, a csirkepörkölt és a báránypörkölt, de a húsból készült pörköltek mellett természetesen léteznek vegetáriánus pörköltek is, mint pl a gombapörkölt vagy a borsópörkölt. A pörkölt jellegzetessége hogy hagymás alapon, paprikával fűszerezve, rövid lére, szaftosra főzve készül.
Íme néhány pörkölt, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
könnyű
130 perc
közepes
110 perc
könnyű
60 perc
könnyű
60 perc
könnyű
55 perc
könnyű
25 perc
könnyű
55 perc
könnyű
150 perc
közepes
60 perc
közepes
120 perc
könnyű
30 perc
közepes
35 perc
könnyű
35 perc
közepes
195 perc
közepes
45 perc
könnyű
25 perc
könnyű
40 perc
könnyű
20 perc
közepes
80 perc
közepes
45 perc
közepes
55 perc
közepes
55 perc
nehéz
70 perc
közepes
90 perc
közepes
90 perc
könnyű
60 perc
könnyű
50 perc
közepes
115 perc
könnyű
20 perc
közepes
75 perc
közepes
120 perc
könnyű
75 perc
könnyű
45 perc
könnyű
105 perc