A pörkölt Magyarország egyik legnépszerűbb étele, és a magyar konyha egyik legismertebb fogása. A pörköltnek számos változata létezik, a leggyakoribb a marhapörkölt, a sertéspörkölt, a csirkepörkölt és a báránypörkölt, de a húsból készült pörköltek mellett természetesen léteznek vegetáriánus pörköltek is, mint pl a gombapörkölt vagy a borsópörkölt. A pörkölt jellegzetessége hogy hagymás alapon, paprikával fűszerezve, rövid lére, szaftosra főzve készül.
Íme néhány pörkölt, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
közepes
110 perc
könnyű
130 perc
könnyű
50 perc
könnyű
15 perc
könnyű
60 perc
könnyű
55 perc
könnyű
45 perc
közepes
100 perc
könnyű
120 perc
könnyű
45 perc
könnyű
60 perc
közepes
25 perc
könnyű
25 perc
közepes
50 perc
könnyű
20 perc
közepes
55 perc
közepes
55 perc
könnyű
50 perc
közepes
45 perc
könnyű
40 perc
könnyű
175 perc
közepes
115 perc
könnyű
45 perc
közepes
70 perc
könnyű
55 perc
könnyű
20 perc
könnyű
60 perc
közepes
75 perc
könnyű
140 perc
könnyű
45 perc
közepes
120 perc
könnyű
75 perc