A pogácsa eredete a római korig nyúlik vissza. A rómaiak "panis focacius" néven ismerték ezt a fajta süteményt, ami azt jelenti, hogy "lapított kenyér". A pogácsa a magyar konyhában a 18. században vált igazán népszerűvé. A legnépszerűbb változatai a sajtos, tepertős, burgonyás és túrós pogácsa.
Íme néhány pogácsa recept, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
közepes
60 perc
közepes
130 perc
könnyű
10 perc
közepes
75 perc
könnyű
70 perc
közepes
30 perc
közepes
130 perc
könnyű
45 perc
közepes
30 perc
könnyű
130 perc
közepes
25 perc
közepes
85 perc
közepes
60 perc
közepes
70 perc
közepes
100 perc
közepes
75 perc
közepes
55 perc
közepes
60 perc
közepes
100 perc
közepes
50 perc
közepes
60 perc
közepes
40 perc
közepes
50 perc
közepes
25 perc
könnyű
90 perc
könnyű
40 perc
könnyű
25 perc
könnyű
40 perc
könnyű
25 perc
közepes
25 perc
könnyű
25 perc
könnyű
55 perc