A pogácsa eredete a római korig nyúlik vissza. A rómaiak "panis focacius" néven ismerték ezt a fajta süteményt, ami azt jelenti, hogy "lapított kenyér". A pogácsa a magyar konyhában a 18. században vált igazán népszerűvé. A legnépszerűbb változatai a sajtos, tepertős, burgonyás és túrós pogácsa.
Íme néhány pogácsa recept, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
közepes
60 perc
közepes
80 perc
könnyű
45 perc
könnyű
35 perc
könnyű
65 perc
könnyű
50 perc
könnyű
35 perc
közepes
130 perc
könnyű
95 perc
könnyű
95 perc
könnyű
30 perc
könnyű
50 perc
könnyű
95 perc
könnyű
10 perc
könnyű
65 perc
könnyű
40 perc
könnyű
30 perc
közepes
50 perc
könnyű
45 perc
könnyű
90 perc
könnyű
20 perc
könnyű
60 perc
könnyű
45 perc
könnyű
55 perc
könnyű
70 perc
közepes
75 perc
könnyű
40 perc
közepes
50 perc
közepes
70 perc
közepes
45 perc
könnyű
50 perc
közepes
215 perc
könnyű
80 perc
könnyű
200 perc