A pogácsa eredete a római korig nyúlik vissza. A rómaiak "panis focacius" néven ismerték ezt a fajta süteményt, ami azt jelenti, hogy "lapított kenyér". A pogácsa a magyar konyhában a 18. században vált igazán népszerűvé. A legnépszerűbb változatai a sajtos, tepertős, burgonyás és túrós pogácsa.
Íme néhány pogácsa recept, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
könnyű
200 perc
könnyű
45 perc
könnyű
55 perc
könnyű
80 perc
könnyű
40 perc
közepes
45 perc
könnyű
65 perc
közepes
15 perc
közepes
100 perc
közepes
25 perc
közepes
15 perc
könnyű
90 perc
közepes
25 perc
közepes
55 perc
könnyű
90 perc
könnyű
95 perc
közepes
165 perc
könnyű
130 perc
közepes
135 perc
könnyű
60 perc
könnyű
80 perc
közepes
150 perc
könnyű
85 perc
közepes
70 perc
könnyű
120 perc
közepes
150 perc
közepes
90 perc
könnyű
150 perc
könnyű
130 perc
közepes
100 perc
könnyű
80 perc
közepes
165 perc
könnyű
70 perc
közepes
60 perc
közepes
30 perc