A fánk általában egy édes, olajban sült, kerek formájú tészta. De természetesen léteznek más típusú fánkok is, mint a pl csörögefánk vagy a képviselőfánk. Népszerűsége részben az ízének és textúrájának köszönhető, de a különböző ízesítésekkel és töltelékekkel is széles skálán mozog, így számos változatban kapható.
Íme néhány fánk recept, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
nehéz
120 perc
közepes
90 perc
könnyű
130 perc
közepes
20 perc
könnyű
30 perc
nehéz
220 perc
közepes
140 perc
könnyű
60 perc
könnyű
20 perc
könnyű
180 perc
könnyű
45 perc
könnyű
45 perc
közepes
75 perc
könnyű
70 perc
könnyű
80 perc
közepes
100 perc
könnyű
65 perc
könnyű
20 perc
könnyű
90 perc
könnyű
50 perc
könnyű
70 perc
közepes
60 perc
könnyű
30 perc
könnyű
50 perc
közepes
45 perc
közepes
55 perc
közepes
30 perc
könnyű
90 perc
könnyű
50 perc
közepes
75 perc
közepes
90 perc
könnyű
30 perc
könnyű
30 perc
könnyű
75 perc