A pörkölt Magyarország egyik legnépszerűbb étele, és a magyar konyha egyik legismertebb fogása. A pörköltnek számos változata létezik, a leggyakoribb a marhapörkölt, a sertéspörkölt, a csirkepörkölt és a báránypörkölt, de a húsból készült pörköltek mellett természetesen léteznek vegetáriánus pörköltek is, mint pl a gombapörkölt vagy a borsópörkölt. A pörkölt jellegzetessége hogy hagymás alapon, paprikával fűszerezve, rövid lére, szaftosra főzve készül.
Íme néhány pörkölt, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
könnyű
60 perc
könnyű
195 perc
könnyű
135 perc
könnyű
110 perc
könnyű
120 perc
közepes
35 perc
közepes
45 perc
könnyű
40 perc
könnyű
50 perc
könnyű
40 perc
könnyű
65 perc
könnyű
75 perc
könnyű
50 perc
közepes
45 perc
közepes
35 perc
közepes
80 perc
könnyű
35 perc
közepes
20 perc
közepes
330 perc
könnyű
130 perc
könnyű
125 perc
közepes
70 perc
könnyű
40 perc
könnyű
60 perc
könnyű
70 perc
könnyű
60 perc
könnyű
60 perc
könnyű
20 perc
könnyű
140 perc
könnyű
30 perc
könnyű
50 perc
könnyű
55 perc
könnyű
55 perc
közepes
110 perc
közepes
80 perc
könnyű
60 perc