A pogácsa eredete a római korig nyúlik vissza. A rómaiak "panis focacius" néven ismerték ezt a fajta süteményt, ami azt jelenti, hogy "lapított kenyér". A pogácsa a magyar konyhában a 18. században vált igazán népszerűvé. A legnépszerűbb változatai a sajtos, tepertős, burgonyás és túrós pogácsa.
Íme néhány pogácsa recept, amit érdemes kipróbálni:
Találatok
könnyű
50 perc
közepes
80 perc
könnyű
15 perc
könnyű
45 perc
könnyű
50 perc
könnyű
60 perc
könnyű
80 perc
könnyű
200 perc
könnyű
55 perc
könnyű
45 perc
közepes
100 perc
könnyű
120 perc
könnyű
80 perc
könnyű
45 perc
könnyű
60 perc
könnyű
45 perc
könnyű
30 perc
közepes
25 perc
könnyű
25 perc
közepes
50 perc
közepes
50 perc
könnyű
20 perc
közepes
55 perc
közepes
55 perc
közepes
50 perc
közepes
45 perc
könnyű
40 perc
könnyű
175 perc
könnyű
45 perc
közepes
70 perc
könnyű
55 perc
könnyű
40 perc
közepes
45 perc
könnyű
60 perc
közepes
145 perc
könnyű
140 perc